Hitta hit

HITTA HIT

Det är lätt att ta sig kollektivt till Mölndals Kvarnby. Slipp besväret med att leta parkering och tag buss, tåg eller spårvagn till Mölndal!

Kollektivtrafik

Spårvagn 2 och 4 mot Mölndal. Kliv på vid exempelvis Centralstationen, Brunnsparken eller Korsvägen i Göteborg och kliv av vid Mölndals innerstad. Restid ca 13 minuter. Alternativt pendeltåg från Göteborg central eller Liseberg station mot Kungsbacka. Kliv av vid Mölndal station. Restid ca 8 minuter. Från Mölndals innerstad/station är det en promenad på 600 meter längs Kvarnbygatan till Kvarnbyn.

Det går även bra att åka buss hela vägen till Kvarnbyn, hållplats Gamla torget. För mer information se www.vasttrafik.se

Bil och parkering
Sväng av E6 vid Mölndals centrum. Följ skyltar mot Pixbo, över Mölndals bro. Sevärdhetsmärket skyltar dig mot Kvarnbyn.

Parkering:
Evenemangsområdet är utspritt i hela Kvarnbyn och betalparkeringar finns på flera platser. Se kartan längre upp på sidan för en överblick över evenemangets sträckning och parkeringar i området – med reservation för förändringar från respektive parkeringsbolag.

De största parkeringsplatserna hittar du intill Frälsningsarmén (80 platser), infart från rondellen vid korsningen Mölndals bro – Kvarnbygatan, och vid Kvarnbyskolan (40 platser) på Allén, på andra sidan Kvarnbygatan.

I andra änden av evenemangsområdet vid Grevedämmet, Pixbovägen 5, finns en parkering avsatt som fri besöksparkering under Jul i Kvarnbyn-helgen (ca 90 platser).

Handikapplatser finns utanför Mölndals stadsmuseum på Kvarnbygatan 12.

Det går också bra att parkera i Mölndals centrum/innerstad och promenera den sista biten för att slippa trängsel i Kvarnbyn.